PERSOONLIJK GEZICHT DOOR INFLUENCER MARKETING

March 28, 2022 0 Comments

Ik had behoefte aan een persoonlijk, betrouwbaar gezicht voor mijn onderneming, ook wilde ik veel andere mensen bereiken. Ik dacht bij mezelf, hoe kan dat nou beter als met een influencer die ook geïnteresseerd is in. Mijn bedrijf, ik verkoop verzorgingsproducten. Dus het leek mij niet heel moeilijk om iemand te vinden die ook affiniteit had met verzorgingsproducten. Wel wilde ik graag dat het professioneel geregeld werd, ik had er geen zin in dat iemand me laat stikken en dat ik dan mijn spullen op stuur en er vervolgens geen reactie terug komt. 

Daarom ging ik op zoek naar een online marketingbureau dat er wel in kon slagen om een goede influencer te vinden voor mijn bedrijf. Ik kwam terecht bij Online Infinity, dit online marketing bureau werkt dus ook samen met heel erg veel verschillende influencers. Zo kon ik vast wel iemand vinden die bij mijn bedrijf past dacht ik! Met deze instelling benaderde ik Online Infinity. Zijn vertelde mij dat dit 100% goed moest komen, dat stelde mij erg gerust.

Ik heb foto’s gezien van influencers en ik moest er een paar uitkiezen waarvan ik dacht dat zij wel goed bij mijn bedrijf paste, daarna gingen zij de uitgekozen influencers benaderen met de vraag of ze mee wilden werken aan deze samenwerking, 3 van de 5 wilde meedoen! Dus nu moest ik knopen doorhakken en een keuze maken. Uiteindelijk ging ik samen werken met een heel aardig meisje en we hadden afgesproken dat zij een “unboxing” zou gaan filmen en dit p haar story plaatste en zou ze een Instagram post maken. Dit is erg goed gegaan en ik merkte dat er steeds meer mensen mijn pagina gingen volgen! Ook door de kortingscode gingen veel mensen bestellen op mijn website. Hier was ik super blij mee!

online-infinity.nl